Over Ons

Vincent Hinnen

Sportief bezig zijn, vind ik erg leuk en heb door de jaren heen een aantal sporten heel fanatiek beoefend zoals paardrijden, zeilen en motorcross. Vanwege tijdgebrek ben ik daarmee gestopt helaas maar daar is windsurfen voor terugkomen. Voornamelijk Freeride/Slalom surfen dat zoiets is als crossen op hoge snelheid over het water met een plank en zeil. Al heel wat jaren geleden ben ik door Michel (rechts van mij) gevraagd om een keer mee te doen aan een survival / oriëntatierun. Al direct tijdens deze eerste run was het me duidelijk dat dit super is om te doen, spannend en afzien trouwens ook. Michel loopt veel sneller dan ik en als het wat tegen zit om de CP’s te vinden, houdt humor en veel lachen ons op de been om door te blijven gaan. Want lol hebben we onderweg! Meedoen aan een oriëntatierun is erg leuk maar ditmaal willen we een run organiseren voor jullie. Ik hoop dat je meedoet. Tot dan!

Michel Haarhuis

Ik ben gek van sport in het algemeen en ben een actief hardloper, al ging dat eerder wat sneller dan heden ten dage. Ik doe al vanaf eind vorige eeuw (ja zo oud ben ik al) mee aan adventureraces en oriëntatieruns. Het begon met de ABCTA run welke georganiseerd werd door Leo Slütter. Ik werd besmet met het “oriëntatie-virus” en dus doe ik al jaren mee aan de Nachtruns en de Midwinterruns. Altijd super om mee te kunnen doen met runs welke door anderen georganiseerd zijn. Vincent is daarin mijn vaste teammaat en doen we mee onder de naam “Power & Brains”. Jullie mogen zelf beoordelen wie de power heeft en wie de brains. Het hoogtepunt was een 2e plek in een meerdaagse run. Samen beleven er altijd heel veel plezier aan en dat inspireerde mij om zelf ook maar eens een run te organiseren in het mooie Twente. Ik kreeg Vincent en Wouter zo gek om samen de “Van Hot naar Her Run” te organiseren. We hopen jou te zien tijdens de eerste run op 5 juni en we beloven er iets moois van te maken.

Wouter Haarhuis

Ik ben de zoon van de matige oriëntatierunner links van me. Ik ben 20 jaar oud en studeer Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam en ik ben gek van sport en het organiseren van dingen. Zelf ben ik al sinds mijn zesde keeper bij PH Almelo en dit doe ik nog steeds met veel plezier. Het meedoen aan oriëntatieruns is niet meteen iets waar ik zelf heel warm van word, maar het organiseren ervan lijkt me daarentegen wel heel leuk. Aangezien mijn vader (Michel) altijd mee doet aan oriëntatieruns, dacht ik: ‘Misschien vind hij het wel eens leuk om er zelf een te organiseren’. Dit leek pa een leuk idee en zo is de Van Hot Naar her Run eigenlijk tot stand gekomen. Dat het organiseren van deze run mij nog wat studiepunten kan opleveren, is natuurlijk een mooie bijkomstigheid 😉

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag